K me H me 1


3 comentarii:

  1. Aniola...cand ti-am dat acordul sa preiei acest seriale fara sa pui link pt AFI si sa mentionezi cine l-a tradus...stiu ca faci destui bani cu acest tip de activitate...ce spui de o reclamatie la locul potrivit??

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu conteaza daca publici comentariul...e doar pt staff...bafta, vom muta totul in cel mai scurt timp asa ca o vei lua de la capat cu furatul de pe AFI...

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Ana AsiaFanInfo!
    Ne bucuram ca ai semnalat un aspect care il aveai in atentie de ceva timp. Pentru a te linisti iti sugeram sa citesti termenii si conditiile de la providerul de hosting care gazduieste video-urile ce sunt disponibile publicului larg prin coduri embed.
    Conform legislatiei in vigoare, in ceea ce priveste mediul online cat si cea de drepturi de autor, solicitarea pe care ai facut-o catre noi trebuie sa se indrepte catre cei care gazduiesc video-urile. Inca o data iti recomandam sa citesti termenii si conditiile de la acel provider.
    Noi iti multumim ca ai facilitat traducerea acestui serial pentru iubitorii de filme coreene. Speram sa iti rezolvi intr-un timp cat mai scurt diferentele aparute cu cei care gazduiesc serialul.
    Bafta la o solutie favorabila!

    RăspundețiȘtergere